VOJVODINA: Neka pričaju šta hoće...

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOJVODINA: Neka pričaju šta hoće...

Iz Novog Sada za MONDO odgovorili na optužbe Partizana.

Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Velika prašina podigla se posle utakmice Partizan - Vojvodina i odluke rukovodstva Novosađana da pre kraja utakmice napuste stadion zbog uvredljivog skandiranja "najvatrenijih" pristalica crno-belih.

Iz Partizana su poručili da je jedan od funkcionera gostujućeg kluba najavio da će "Vojvodina pustiti Crvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zvezdu u sledećem kolu".

Na takve optužbe reagovao je predsednik Nadzornog odbora novosadskog superligaša, Dragoslav Vuković.

"Ma njihove insinuacije me ne interesuju. Neka pričaju šta hoće. Ono je bilo organizovano navijanje, ne može niko da me ubedi u suprotno. Pevaju da smo Ustaše i Mađari. Ponosno nosim ime i prezime, nosili su ih moj preci, a ako Bog da i moji će naslednici, a oni da nas tako etiketiraju. Izvinite, ko god da je sa one strane - ne interesuje me. Sram bilo rukovodstvo i beogradsku publiku", poručio je Vuković za MONDO.

Na pitanje da li očekuje da Partizan bude kažnjen zbog skandiranja njegovih navijača: "Pola Mađar, pola ustaša", rekao je:

"Kakva kazna može tu da bude? To je elementarno nevaspitanje, nema tu kazne. Kako da vas neko kazni ako se rodite kao budala, već vas je Bog kaznio".

(Milutin Vujičić - MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.