VODIO JE VELIKU BORBU SA LJUTIM RIVALOM: Bivši igrač Partizana oblači crveno-beli dres

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 19:41

VODIO JE VELIKU BORBU SA LJUTIM RIVALOM: Bivši igrač Partizana oblači crveno-beli dres

Kupio ih partijom.

Nije prošlo ni sedam dana kako je TSC u Bačkoj Topoli došao do istorijskog boda u Ligi Evrope, kada je četa Žarka Lazetića remizirala  pred svojim navijačima sa Olimpijakosom (2:2), a jedan od najboljih aktera tog meča bio je Nemanja Stojić.

Sjajnom partijom privuklo je pažnju upravo Olimpijakosa. Kako prenose grčki mediji, velikan iz Pireja zainteresovan je za bivšeg fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana.

Nisu crveno-beli bili zadovoljni kako je Olimpijakos delovao u defanzivi. Tokom čitavog leta navijači vapili su za pojačanjem u odbrani, ali pravo nije stiglo.

Stojić je, kako prenose grčki mediji, oduševio trenera Dijega Martineza svojom igrom. Navodno, štoper TSC-a uklapa se u sve što Španac ceni kod štopera - snažan je, skočan, dobar u duelu, fizički spreman, a što je najvažnije odličan sa loptom.

Prema uglednom Transfermarktu tržišna vrednost Nemanje Stojića je 1.600.000 evra. U Bačkoj Topoli na manju svotu sigurno ne bi pristali budući da se radi o jednom od najboljih igrača u Superligi Srbije na svojoj poziciji koji je u TSC stigao na inicijativu Žarka Lazetića.

Pre TSC-a, Stojić je nastupao za Partizan i Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.