VLASNIK STEAUE ĐIĐI BEKALI: Živković je kao Mesi

Izvor: Kurir, 04.Avg.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLASNIK STEAUE ĐIĐI BEKALI: Živković je kao Mesi

Bekali je posle prvog meča u Bukureštu u kom su dva tima remizirala 1:1 bio oduševljen nastupom napadača Partizana

Pred revanš meč trećeg pretkola Lige šampiona između Partizana i Steaue, vlasnik rumunskog kluba kontraverzni biznismen Điđi Bekali poredio je mladog napadača srpskog šampiona Andriju Živkovića sa asom Barselone Lionelom Mesijem.

Bekali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je posle prvog meča u Bukureštu u kom su dva tima remizirala 1:1 bio oduševljen nastupom napadača Partizana.

"Kako da verujem da možete da pobedite kad se broj 17 iz Partizana igra sa vama kao da je Mesi", vikao je Bekali na fudbalere Steaue, posle meča u Rumuniji

Rumunski mediji, podsećaju još da je Živković tek nedavno produžio ugovor sa Partizanom, da igra levom nogom i da je posebno opasan, kada napada sa bokova.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.