VLADO ČAPLJIĆ ZA HOTSPORT: ‘Nadam se da će Partizan uskoro ugledati svetlo na kraju tunela! Uspeh na derbiju je imperativ!’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2023, 22:38

VLADO ČAPLJIĆ ZA HOTSPORT: ‘Nadam se da će Partizan uskoro ugledati svetlo na kraju tunela! Uspeh na derbiju je imperativ!’ (FOTO)

Legendarni as priželjkuje bolje dane za klub iz Humske! Fudbaleri Partizana doživeli su poraz u prvom kolu plej-ofa Mozzart bet Superlige Srbije, drugi uzastopni od Čukaričkog u elitnom rangu našeg fudbala. Brđani su minimalnih 1:0 viđenih u četvrtak ponovili i večeras, te tako stekli velikih osam poena prednosti u odnosu na crno-bele i tri više ... Read more
The post VLADO ČAPLJIĆ ZA HOTSPORT: ‘Nadam se da će Partizan uskoro ugledati svetlo na kraju tunela! Uspeh na derbiju je imperativ!’ (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.