VK Partizan se kandidovao za F4

Izvor: B92, 25.Okt.2010, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VK Partizan se kandidovao za F4

Vaterpolo klub Partizan podneo je kandidaturu za organizaciju fajnal fora Evrolige 2011. godine, a punu podršku našem trofejnom klubu pružio je grad Beograd.

U našem glavnom gradu sa velikim uspehom organizovana su brojna velika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vaterpolo takmičenja, ali nikada završni turnir četiri najbolja evropska kluba.

Partizan je, kao redovni učesnik Evrolige, takodje organizovao brojne utakmice i turnire pod okriljem Evropske plivačke i vaterpolo federacije (LEN) i to je bila najbolja propaganda i promocija vrhunskog vaterpola u svetu.

U Partizanu očekuju da će u LEN-u uzeti u obzir veliki doprinos Beograda i kluba razvoju i promociji vaterpola u Srbiji i Evropi i organizaciju fajnal fora dodeliti našem glavnom gradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan želi fajnal-for

Izvor: RTS, 25.Okt.2010

Uz podršku grada Beograda, vaterpolo klub Partizan podneo kandidaturu za organizaciju fajnal-fora Evrolige 2011. godine. Najbolja preporuka LENU-u veliki broj uspešno organizovanih vaterpolo turnira u Beogradu...Vaterpolo klub Partizan podneo je kandidaturu za organizaciju fajnal-fora Evrolige 2011....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.