VJ: Mogli ranije da prelomimo

Izvor: B92, 06.Feb.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VJ: "Mogli ranije da prelomimo"

Trener Partizana Vlade Jovanović zamerio je svojim izabranicima nakon pobede nad Nimburkom (86:75) što nisu iskoristili priliku da ranije prelome meč.

"Zahvaljujući odličnom ofanzivnom skoku i dobrom procentu šuta za tri poena u prvom poluvremenu, mogli smo već tada da rešimo utakmicu".

"Međutim, neke naše početničke greške i povremeni ishitreni potezi vratile Čehe u život", rekao je Jovanović.

On je primetio da su "crno-beli" sredinom treće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četvrtine došli u situaciju da odigraju mirniju završnicu, u kojoj bi odmorili neke važne adute pred nastavak sezone.

"Bez obzira na kretanje rezultata u finišu rešio sam da odmorim Dušana Kecmana koji je mnogo umoran od prethodnih izazova", napomenuo je Jovanović.

U ekipi Partizana nije bilo krilnog igrača Jana Veselog, koji se protiv italijanskog Montepaskija na utakmici Evrolige pre tri dana povredio. Trener "crno-belih" je istakao da će on verovatno igrati na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Železniku, od 9. do 12. februara.

"Sastav tima za Kup biće poznat u ponedeljak", poručio je Jovanović.

Trener Nimburka Ronen Ginzburg smatra da njegov tim nije imao šanse protiv jedne od 16 najboljih evropskih ekipa.

"Partizan je bio mnogo bolji rival. Uspeli smo samo u pojedinim trenucima da im se približimo, ali su presudili njihova snaga i odličan ofanzivni skok".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.