VISOKE CENE NISU PROBLEM: Planule karte za Partizan – Real

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 11:03

VISOKE CENE NISU PROBLEM: Planule karte za Partizan – Real

Meč je na programu u utorak, 2. maja.

KK Partizan je pustio u prodaju karte za treći meć četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige protiv Real Madrida koji je na programu 2. maja.

Ispred „Arene“ su napravljeni dugački redovi i karte su planule u rekordnom roku i pored visokih cena.

Cena najjeftinije pojedinačne karte za meč sa “kraljevskim klubom” u Beogradu iznosila je 5.500 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dinara za Nivo 400 bočno, dok je za najskuplje mesto “bench seats” bilo potrebno izdvojiti 60.000 dinara. Sezonske karte za “meč decenije” takođe važe.

Ukoliko bude bilo potrebno četvrta utakmica serije će se takođe igrati u Beogradu i to 4. maja.

Prethodno će Real ugostiti crno-bele u četvrtak od 20.45 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obradović i Partizan razbili Real u srcu Madrida uz tuču na kraju meča (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2023

Kada je Partizanova ekspedicija otputovala u Madrid prije nekoliko dana na dvomeč sa domaćim Realom na startu četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige, vjerovatno bi svaki navijač Beograđana bio prezadovoljan jednom pobjedom u ta dva meča, ali ekipa Željka Obradovića je svojim pristalicama priredila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.