VIŠE NEMA DILEME: Bivši reprezentativac prvi napušta Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 14:58

VIŠE NEMA DILEME: Bivši reprezentativac prvi napušta Partizan

Retko je jesenas dobijao priliku.

Vreme je za odmor, uživanju u jesenjoj titulu, ali brzo će se fudbaleri Partizana naći na okupu i početi pripreme za izazove koji slede.

Na prozivci Igora Duljaja neće se naći svi fudbaleri koji su jesenas nosili crno-beli dres. Kako saznaje MaxBet Sport, prvi na spisku za odlaske je  iskusni napadač.

Reč je o Andriji Pavloviću, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojevremeno imao i status A reprezentativca Srbije. Ali, davno su prošli ti dani. Pavlović je samo jednom igrao za crno-bele ove sezone.

Posle polusezone za zaborav teško je da će klub iz Humske moći da pronađe novu sredinu za Pavlovića. Realnija je opcija da se nekadašnji centarfor Čukaričkog i Kopenhagena i crno-beli rastanu u sporazuman raskid saradnje.

Pavlović je u Humsku stigao u avgustu 2022. godine kao slobodan igrač. Na 25 utakmica postigao je svega dva gola i upisao jednu asistenciju, a na terenu je proveo samo 772 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.