VIŠAK U SARAGOSI: Radosav Petrović ostaje bez kluba

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 20:41

VIŠAK U SARAGOSI: Radosav Petrović ostaje bez kluba

Pravi se prostor za pojačanje iz Rajo Valjekana.

Posle godinu i po dana provedenih u Saragosi sa kojom je u leto 2021. potpisao dvogodišnji ugovor, nekadašnji igrač Partizana Radosav Petrović mogao bi da postane slobodan igrač u poslednjih časovima zimskog prelaznog roka.

Petrović je skinut sa liste registrovanih igrača Saragose u španskoj Seguindi što je znak da je rastanak blitu. SAragosa se na ovakav potez odlučila da bi otvorila protosr za dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krila Rajo Valjekana Bebea.

Pre dolaska u Saragosu, Radosav Petrović je igrao za Almeriju, Rio Ave, Sporting, Dinamo Kijev, Genčlerbirligi i Blekburn. Ponikao je u Jedinstvu iz Uba da bi preko obrenovačkog Radničkog stigao u Partizan koji ga je za 3.300.000 evra prodao Blekburnu.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.