VILIJAMS-GOS: Pobedu protiv Partizana donosi staloženost svih 40 minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 21:42

VILIJAMS-GOS: Pobedu protiv Partizana donosi staloženost svih 40 minuta

Amerikanac jasan pred majstoricu plej-ofa Evrolige.

Košarkaš Reala Najdžel Vilijams-Gos izjavio je pred utakmicu sa Partizanom da on i njegovi saigrači moraju da ostanu staloženi.

- Uzbuđeni smo zbog pete utakmice, odradili smo strašan posao u Beogradu, dobili dve utakmice. Drago nam je što smo se vratili i radujemo se ovoj utakmici. Samopouzdanje je na visokom nivou. Bili smo uvereni i pre treće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i četvrte utakmice da možemo do pobeda, a verujemo da možemo do pobede i u sredu.

- Moramo da ostanemo staloženi. Utakmica će biti visokog intenziteta, možda bude oscilacija, ali moramo da budem pribrani i održimo fokus tokom svih 40 minuta - istakao je Vilijams-Gos.

Košarkaši Reala dočekuju u sredu od 21 čas ekipu Partizana u petom meču četvrtfinala Evrolige.

Trenutni rezultat u seriji je 2:2.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.