VILIJAMS-GOS IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICAMA PREMINULIH U PUCNJAVI NA VRAČARU: „Život je vredan, svaki trenutak je dragocen“!

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2023, 14:35

VILIJAMS-GOS IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICAMA PREMINULIH U PUCNJAVI NA VRAČARU: „Život je vredan, svaki trenutak je dragocen“!

Nekadašnji igrač „crno-belih“ govorio je o tragediji u Beogradu koja je obišla celu Evropu Košarkaši Partizana i Reala igraju sutra od 20 časova i 30 minuta četvrti meč top 8 faze Evrolige. Heroj jučerašnje pobede Madriđana i nekadašnji igrač Partizana, Najdžel Vilijams-Gos, dao je intervju nakon treninga svoje ekipe. On je čuo za vesti o ... Read more
The post VILIJAMS-GOS IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICAMA PREMINULIH U PUCNJAVI NA VRAČARU: „Život je vredan, svaki trenutak je dragocen“! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRIČAO O TRAGEDIJI I EVENTUALNOM ODLAGANJU DUELA: Potvrdio i loše vesti, Avramović ide na operaciju

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Maj.2023

Podsetimo, duel crno-belih i Reala će se igrati u četvrtak od 20.30 Iako verovatno nikome nije ni bilo do sporta zbog masakra koji se tokom dana dogodio u Beogradu, košarkaši Partizana odradili su poslednji trening pred četvrti meč protiv Reala u četvrtfinalu Evrolige! Tom prilikom medijima se...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.