VILDOZA O PARTIZANU: Nisu zaslužili da ispadnu od Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 22:45

VILDOZA O PARTIZANU: Nisu zaslužili da ispadnu od Reala

Srećan jer su predstavljali Srbiju.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Budućnosti u prvoj utakmici polufinala ABA lige sa 93:55.

Posle utakmice u dvorni Aleksandar Nikolić argentinski košarkaš Luka Vildoza se osvrnuo na period koji je prošao do početka plej-ofa ABA lige.

Isto tako Vildosa je prokomentarisao plej-of seriju Evrolige između Partizana i Real Madrida.

- Napokon je počelo, ali mi smo morali da sačekamo Paritzan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi znaju šta se desilo, mislim da su odradili veliki posao, nisu zaslužili da ispadnu od Reala, ali to je život. Srećan sam zbog njih jer su oni predstavljali Srbiju, kažem morali smo da ih sačekamo. Devet dana do druge utakmice je mnogo veliki period mi moramo da radimo dobro i da branimo domaći teren - rekao je Luka Vildosa.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.