VIDITE SNIMKE SVIH GOLOVA: Katastrofalne greške odbrane Partizana i 3:2 za Novi Pazar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 20:09

VIDITE SNIMKE SVIH GOLOVA: Katastrofalne greške odbrane Partizana i 3:2 za Novi Pazar (VIDEO)

Dinamičan meč.

Posle burnog prvog kola kada se, zaslugom "večitih" i njihovih saopštenja, više pričalo o zakulisnim radnjama i dosuđenim penalima za Crvenu zvezdu i Partizan, a ne o fudbalu, nastavlja se domaće prvenstvo.

Kompletno drugo kolo Superlige Srbije u sezoni 2020/21 igra se ove srede. Partizan je ponovo gost, a ovoga puta je na noge išao Novom Pazaru i izgubio 3:2.

Domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na poluvremenu vodio 1:0 golom iz penala u 22. minutu. Do jedanaesterca su došli nakon prekršaja Zdjelara nad Hadžibulićem. Dileme za sudiju Novaka Simovića nije bilo. Udarac sa bele tačke realizovao je Nedeljković!

Drugo poluvreme je bilo dosta sadržajno. Pazarci su lako iz kontre mogli do 2:0, ali su samo nekoliko minuta kasnije kažnjeni za promašaj. Izjednačio je Sejduba Suma. Asano je najpre šutirao, ali je njegov udarac izblokiran i lopta se odbila do Gvinejca koji se najbolje snašao u gužvi. Raspalio je Suma iz neposredne blizine, ali je njegov udarac izblokiran, a zatim je dobio priliku za "popravni" i poslao loptu glavom u mrežu za 1:1.

Svega desetak minuta kasnije došlo je do preokreta. Asano je "bocnuo" loptu preko Drobnjaka na asistenciju Sume i iskupio se za promašaj iz prethodne akcije za vođstvo crno-belih. Međutim radost fudbalera Partizana trajala je samo tri minuta, pošto je rezervista Perić dobro zahvatio loptu i savladao mladog Popovića.

Ni to nije bilo sve. Tri minuta kasnije postignut je pogodak za novi totalni preokret! Iskusni Bojan Ostojić je pogrešio i tako omogućio Pazarcima da se dodaju u šesnaestercu. Šefkija Resić je uputio udarac, a zatim se lopta odbila od Nemanje Miletića čime je postignut autogol za simboličan potop crno-belih koji su imali sve u svojim rukama.

Na kraju Novi Pazar - Partizan 3:2! Neverovatna utakmica! Pogledajte snimke svih golova i najboljih šansi:

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.