VIDIM DA POBEĐUJETE: Oglasio se Lesor, poslao poruku svima u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 08:21

VIDIM DA POBEĐUJETE: Oglasio se Lesor, poslao poruku svima u Partizanu

Srećan zbog braće.

Iako još uvek nije došao nijedan novi igrač, navijači Partizana su prezdavoljni kako se odvija prelazni rok. Kako i ne bi bili kad su ugovore produžili Kevin Panter i Zek Ledej.

Udarni tandem obavezao se na vernost crno-belima na još dve godine i nema dileme da će biti okosnica tima i za sledeću sezonu.

 Njihovim potpisima, veoma se obradova i Matijas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lesor koji je napustio crno-bele i prešao u Panatinaikos.

- Jako sam srećan zbog svoje braće trenutno. Drago mi je da vidim da pobeđujete - napisao je Lesor, aludirajući na produžetak saradnje svojih dojučerašnji saigrača Pantera i Ledeja.

Pred Lesora, Partizan je napustio i Dante Egzum koji se vratio u NBA u redove Dalas Mevsa. Očekuje se crno-bele napusti i Jani Papapetru, dok je sasvim realno da ostanu Jam Madar i Džejms Naneli, kao i većina domaćih igrača.

Dolazak pojačanja, crno-beli kriju u najstrožijoj tajnosti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.