VIDEO: Vojvodina ne staje, matiran i Partizan u Beogradu

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Vojvodina ne staje, matiran i Partizan u Beogradu

Fudbaleri Vojvodine nastavljaju sa odličnim partijama ove sezone, a u derbiju 3. kola Superlige savladali su Partizan na gostovanju rezultatom 3:1.

Pred oko 7.000 gledalaca na stadionu u Humskoj, strelci za crveno-bele bili su Meleg (6), Paločević (28) i Trifunović (75), a za crno-bele Božinov (63).

Vojvodina je povela već u prvom ozbiljnijem napadu. Posle dobre akcije u kojoj su učestvovali Trujić i Mićić, lopta je došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << do Paločevića, ovaj je uposlio Melega koji je uspeo da se odlično snađe u šesnaestercu crno-belih i lobom zatrese mrežu domaćih.



Partizan je najbolju priliku za izjednačenje imao posle svega nekoliko minuta, ali je Božinov iz dobre pozicije pogodio stativu.

Ipak, inicijativa domaćeg tima bila je jalova, a Vojvodina do drugog gola stiže u 28. minutu. Meleg je u polukontri doturio loptu do Paločevića, a on je šutirao sa dvadesetak metara iskosa sa leve strane u suprotni ugao Šaranova.



Novosađani su do kraja poluvremena imali još nekoliko dobrih prilika, a najbolje Meleg i Trujić u samoj završnici.

Najpre je nakon dobre lopte sa desne strane Vulićević u poslednjem momentu izblokirao kapitena Vojvodine, dok je nešto kasnije Trujić bio sam ispred Šaranova, ali je šutirao pravo u golmana Partizana. Prethodno su i crno-beli bili u dobroj šanci, ali je udarac Božinova zaustavio Kordić.

U nastavku meča, Partizan prvu pravu priliku pretvara u pogodak u 63. minuti. Dugo je trajao napad domaćih, Vulićević je poslao loptu na pet metara koja je došla do Božinova, a on je neometan glavom savladao Kordića.



Tri minuta kasnije, Vojvodina je ponovo mogla da povisi prednost, a u sjajnoj šansi se našao rezervista Trifunović nakon proigravanja Melega. Ali, iako je zaobišao Šaranova, sa sedam metara promašio je prazan gol.

Ipak, isti igrač se iskupio za ovaj promašaj u 75. minuti. Na asistenciju Trujića, on je u situaciji jedan na jedan lagano savladao Šaranova.



Od starta sezone Vojvodina je odigrala osam mečeva i zabeležila šest pobeda i dva remija. Ekipa Nenada Lalatovića trenutno igra na dva fronta, a s obzirom na rezultate i motivaciju, publika može s pravom da očekuje dobre partije i u odlučujućim susretima sa AZ Alkmarom u plej-ofu Lige Evrope. S druge strane, Partizan je u velikim problemima, a ni promena trenera za sada im nije ništa donela pa su ostali sa svega jednim osvojenim bodom u tri kola.

U ostalim susretima 3. kola postignuti su ovi rezultati: Mladost - Crvena zvezda 2:4, Bačka - Javor 0:1, Metalac - Napredak 2:0, Radnik - Spartak 2:1, Novi Pazar - Čukarički 1:0, Voždovac - Borac 2:0 i Radnički - Rad 3:0.

Tabela: Zvezda i Voždovac po 7 bodova, Vojvodina (-1), Radnički, Metalac i Mladost po 6, Radnik i Javor po 5, itd.

Narednog vikenda Vojvodina gostuje u Kruševcu, pa na Karađorđu 18. avgusta dočekuje Holanđane.

Autor: S. Krajnović
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda fudbala: Vojvodina ubila u pojam Partizan! Trujić masakrirao odbranu crno-belih (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2016

Novosađani treći put za godinu dana bolji od crno-belih koji posle osam sati provedenih na terenu ove sezone ne znaju za pobedu - 3:1..Kakva lekcija! Iz fudbala. Iz psihologije. Iz načina razmišljanja. Sve ono što Vojvodina jeste, Partizan nije. Zato je moralo da se završi baš onako kako piše...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vojvodina slavila u Humskoj

Izvor: TV Arena Sport, 08.Avg.2016, 09:02

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan sa 3:1 u Humskoj, u zadnjoj utakmici 3. kola Superlige Srbije...Strelci za Vojvodinu bili su Meleg u 7. minutu, Paločević u 29. i Trifunović u 76. minutu...Jedini strelac za Partizan, koji ima bod iz tri utakmice, bio je Valeri Božinov. Crno-beli još uvek...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.