VIDEO: Na pripremama Partizana kao na Rolan Garosu!

Izvor: Mondo, 05.Feb.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Na pripremama Partizana kao na Rolan Garosu!

Gordan Petrić vratio je Bati Mirkoviću za poraz na basketu. Bilo je ozbiljnog tenisa ovog utorka u Antaliji. Pogeldajte snimke...

/od reportera Monda iz Antalije/

Po planu i program rada Partizanovih priprema u Beleku, pre podne 12. dana bilo je bez obaveza na fudbalskom terenu - slobodno.

Već posle doručka dva teniska terena hotelskog kompleksa bila su "obojena" crno-belim bojama. Obučeni u klupsku opremu, članovi stručnog štaba, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i igrači, razmenjivali su forhende i bekhende u stilu pravih majstora "belog" sporta.

Sportski direktor Ivica Iliev bio je najvatreniji navijač potpredsednika Vladimira Vuletića, koji se na terenu pored, sada već u tradicionalnom dvoboju, borio protiv komentatora TV Arenesport Ivana Radulovića.

Prvi su snage odmerili treneri Zoran Mirković i Gordan Petrić. Asistent, za razliku od nedavno odigranog basketa, kada je morao da čestita Bati, ovaj put ništa nije prepustio slučaju.

"Kouč" čelnika crno-belih Bojan Ostojić podelio je nekoliko korisnih saveta i usred meča bez objašnjenja napustio "tribine".

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Na trenu "broj jedan" gledali smo ozbiljan tenis između "Neme" Miletića i Žarka Lazetića.

Sevalo je na sve strane, a bilo je i maratonskih razmena, koje su se završavale efektnim poenima. Najbliži su bili Novaku i Rafi...

Goran Zakarić je savetovao klupskog druga i radovao se njegovim poenima. Oprobao se i Ostojić, međutim, kod njega nismo primetili prefinjene teniske elemente. Što neko reče, kao da je umesto reketa igrao tiganjem.

Ali, veliki borac nije odustajao. Odigrao je do kraja i sportski priznao da mora još mnogo da uči...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.