Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTI SA POHORJA: Partizan promenio poslednjeg rivala

Partizan je juče odigrao prvi kontrolni meč na Pohorju, strelac jedinog gola bio je Božinov, a promenjen je rival poslednjeg meča.

Poslednji meč pred povratak crno-belih 8. jula trebalo je da se odigra protiv Amkara iz Perma, ali su Rusi zamolili da se meč pomeri za jedan dan, To stručnom štabu crno-belih nije odgovaralo, pa je meč otkazan.
Umesto Rusa, crno-beli će igrati istog dana, 8. jula od 17:00h, protiv mađarskog Vašaša u mestu Bakovci, 4 km od Murske >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sobote.
U taboru Partizana su i mladi reprezentativci Nemanja Petrović i Darko Brašanac, štopreri imaju sitnijih problema, a ima novih vesti i u vezi sa levim bekom.
The post VESTI SA POHORJA: Partizan promenio poslednjeg rivala appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Generalka" Partizana, ipak, protiv Vašaša

Izvor: Mondo, 02.Jul.2015

Crno-beli promenili poslednjeg rivala na pripremama u Sloveniji...Foto: MN Press..Partizan će pred povratak u Beograd odigrati utakmicu protiv mađarskog Vašaša i to će za "parni valjak" biti generalna proba pred izlazak na evro scenu i duel sa gruzijskim prvakom, ekipom Dila Gori 14. jula u Humskoj...Šampionu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.