VESTI IZ ŠPANIJE: Mirotić nije došao u Beograd da bi potpisao za Partizan? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 10:46

VESTI IZ ŠPANIJE: Mirotić nije došao u Beograd da bi potpisao za Partizan? (FOTO)

Preokret.

Ne stišava se bura oko dolaska nekadašnjeg španskog reprezentativca Nikole Mirotića u Beograd, a svi pretpostavlaju da je jedini dolazak u glavni grad Srbije potpis ugovora sa Partizanom.

Međutim, sudeći prema španskim medijima, razlog bi mogao da bude sasvim druge prirode. Prema novinarima ''Encestanda'', Mirotić se zaputio Pirot na odmor, rodni grad selektora Srbije Svetislava Pešića. Mirotić je raskinuo ugovor sa Barselonom i postao slobodan igrač, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a favorit za njegov potpis je Partizan.

¿Puede fichar Mirotic en el Partizan? Sí, probablemente. Pero no va hoy a Serbia por este motivo sino porque vuelve de un evento y se va a la ciudad de Pirot, donde veranea.

Mirotic is travelling to Serbia because he spends holidays in Pirot, not for a meeting with Partizan...

— www.encestando.es (@webEncestando) July 16, 2023

 - Može li Mirotić da potpiše za Partizan? Da, verovatno. Međutim, on nije došao u Srbiju iz tog razloga, već da ode u Pirot gde provodi odmor - stoji u objavi tog portala.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.