Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTI IZ PARTIZANA: Veliko pojačanje stiže, ali…

Amerikanac je najavljen kao veliko pojačanje Partizana za nastavak sezone, ali ugovor još uvek nije ponuđen.

Džamont Gordon stiže u Partizan, ali još uvek nije član crno-belih. Želja uprave crno-belih je da dovede iskusnog plejmejkera koji će danas doputovati u Beograd, ali ugovor neće odmah biti potpisan. Razlog su povrede koje muče Amerikanca.
Naime, Aleksdanr Džikić je tražio da Džamont Gordon prvo odradi nekoliko treninga sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << timom, pa da se tek onda donese odluka oko njegovog potpisa. Tačnije, da se vidi koliko je američki plej spreman.
GROBARI ĆE BITI U TRANSU: Partizan dovodi ogromno pojačanje – bivšeg igrača CSKA! (FOTO)
Ipak, crno-beli nemaju previše vremana za ‘probu’, zadnji dan prelaznog roka u ABA JTD ligi je 20. januar. To je svega dva dana, jer crno-beli u sredu igraju meč FIBA Lige šampiona sa AEK-om.
The post VESTI IZ PARTIZANA: Veliko pojačanje stiže, ali… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Gordon stigao u Beograd (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2017

Sutra detaljni medicinski pregledi, nekoliko treninga, pa konačna odluka Aleksandra Džikića..Potencijalno pojačanje Partizana koje se najavljivalo prethodnih dana stiglo je večeras u Beograd! Radi se o iskusnom američkom beku-šuteru Džamontu Gordonu kog je na aerodromu u Surčinu sačekao poslovni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.