VESELJE U HUMSKOJ: Vraća se Jan Veseli

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 12:47

VESELJE U HUMSKOJ: Vraća se Jan Veseli

Obostrana želja nije sporna...

Iako se gotovo svakodnevno piše o pojačanjima Partizan, rezime prelaznog roka je veoma sažet. Kevin Panter, Zek Ledej, Džejms Naneli i Aleksa Avramović su produžili ugovora sa crno-belima, dok su kao pojačanja stigli Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka.

Iz Partizana su otišli Jam Madar, Matijas Lesor, Dante Egzum i najverovatnije Tristan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vukčević.

Nikola Mirotić nalazi se nadomak dolaska u tabor Parnog valjka, a Željko Obradović bi mogao da dobije još jedno pojačanje iz Barselone.

U pitanju je Jan Veseli, saznaje Kurir. Obradović ga jako želi u Partizanu i smatra da bi mnogo doneo crno-belima u sezoni koja dolazi. Postoji želja i kod češkog asa da se vrati u klub odakle je krenu ka neslućenim visinama.

Problem je što Veseli ima još dve godine ugvora sa Barselonom, međutim Katalonci imaju finansijskih problema, tako da bi ovaj problem mogao da se reši.

Drugi problem za povratak Veselog jeste to što se on nalazi u agenciji Miška Ražnatovića, sa kojom Partizan više ne želi da sarađuje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.