VESELINOVIĆ PRED PARTIZAN: Znamo svoje prednosti

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESELINOVIĆ PRED PARTIZAN: Znamo svoje prednosti

Ekipa Vojvodine u nedelju od 19 časova gostuje Partizanu u okviru 11. kola Jelen Superlige. Novosađani u Beograd dolaze sa prikažu svoju igru, ali blagu ulogu favorita ipak daju domaćinu, iako dele prvo mesto na tabeli. Lazar Veselinović, najbolji strelac „Lala“ naglašava da je želja njegovog tima da se ostvari pozitivan rezultat.
FOTO: STARSPORT

- Za utakmicu sa Partizanom nismo se pripremali po nekom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << posebnom receptu, već uobičajeno, kao za svaku utakmicu u kojoj želimo da se nadigravamo. Smatram da bi trebalo domaćinu da damo ulogu favorita, a u varijanti su sva tri moguća rezultata. Naravno, napašćemo domaćina i igraćemo našu igru kao i do sada, jer znamo koje su naše prednosti uz sav respekt crno- belima, a želja je da ostvarimo pozitivan rezultat, izjavio je Veselinović.
Partizan i Vojvodina u sztrašnji meč ulazi sa podjednakim brojem bodova (25) i ko trijumfuje u ovom duelu mogao bi lako do titule jesenjeg prvaka Srbije.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

VENGER PONOVO HVALI: Sančez je veliki borac


TRENER BUDUĆNOSTI: Zvezda je stvorena da bi dominirala


TEODOSIĆ OTKRIO: Najbolji igrač s ovih prostora bio je…




Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.