Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEOMA POPULARNE CENE KARATA: Spartak na pravi način poziva publiku za meč sa Partizanom

Partizan je usmeren na meč sa Olimpijakosom, ali će već četiri dana kasnije, bez obzira na ishod duela u Pireju, nastaviti pohod ka odbrani trofeja u Superligi Srbije.

Navijači Partizana neće moći da pomognu svojim igračima u Pireju, ali hoće u nedelju protiv Spartaka u Subotici, gde će igrati prvi gostujući meč u Superligi Srbije ove sezone.
Spartak je, za razliku od nekih drugih klubova, objavio cene karata koje su veoma privlačne i mogle bi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da ‘pomognu’ da se gradski stadion u Subotici dobrano popuni.
Sever će iznositi 200 dinara, jug i istok 350, dok će zapad iznositi 400, objavili su ‘golubovi’.
Karte će se prodavati na samom stadionu i SRC ‘Prozivka’ u Subotici od sedam časova, a na dan utakmice prodaja će početi od 14 sati.
The post VEOMA POPULARNE CENE KARATA: Spartak na pravi način poziva publiku za meč sa Partizanom appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.