Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEOMA GA CENE: Bivši kapiten Partizana jedan od oslonaca ‘žute podmornice’

Dugo godina je u Španiji, potpuno se uklopio u tamošnji sistem igre i dobre partije došle su na naplatu.

Antonio Rukavina, bivši fudbaler Partizana, Borusije iz Dortmunda, Minhena 1860, Valjadolida i sada Viljareala, izuzetno je cenjen od strane aktuelnog trenera ‘žute podmornice’ Marselinja.
Zato mu je ponuđen novi ugovor koji će Rukavina vrlo rado potpisati jer je zadovoljan statusom u Viljarealu, ali i uslovima koje je dobio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Detalji su precizirani, na stolu mi je dvogodišnji ugovor i ove nedelje će sve da se finalizuje – izjavio je Rukavina za ‘Sport’.
Rukavina je ove sezone odigrao 11 utakmica za ‘podmornicu’ za koja je trenutno četvrta na tabeli Primere, a sedam puta je bivši kapiten Partizana bio starter. Sve češće u poslednje vreme.
– Tu sam da ispunim sve što se od mene traži u timu – kratko je rekao Rukavina, koga bismo mogli sledeće sezone da gledamo i u Ligi šampiona.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.