VELIKI POVRATAK U HUMSKU: Reprezentativac POTPISAO za Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 11:57

VELIKI POVRATAK U HUMSKU: Reprezentativac POTPISAO za Partizan!

Neočekivano, nema šta...

Crnogortski fudbaler Aleksandar Šćekić pojačaće Partizan u predstojećoj sezoni, potvrdio je klub.

Povratnik u Humsku stiže nakon perioda u Hapoelu iz Haife sa kojim je imao važeći ugovor, ali je isti raskinuo nakon poziva crno-belih.

Tako je u srpsku prestnicu dolazi kao slobodan igrač, a sa Partizanom je dogovorio dvogodišnju saradnju.

To će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegov drugi mandat u tom klubu, nakon što je prvobitno igrao od 2018. do 2022. godine. Navodilo se još zimus da će se vratiti, ali do toga nije došlo.

Od kako je otišao u januaru prošle godine put ga je vodio preko poljskog Zaglebja iz Lubina, Dibe iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i na kraju Hapoel iz Haife.

⚫️⚪️Dobro došao! 👏👏👏 #aleksandarscekic pic.twitter.com/DH4tTptlbb

— FK Partizan (@FKPartizanBG) June 27, 2023

Kako navode iz Humske, Šćekić je potpisao ugovor na dve sezone.

- Mislim da je izlišno govoriti koliko je Šćekić značio Partizanu dok je bio u klubu u svom prvom mandatu i koliko će njegov povratak obradovati, kako navijače, tako i sve nas koji znamo kakav je njegov doprinos kao igrača na terenu.  Šćekić je neko ko i u srcu nosi crno-belu boju i neizmernu ljubav prema klubu i sa najvećim ambicijama se vratio u ovoj sezoni - rekao je Ivica Kralj na potpisivanju ugovora.

Svoje oduševljenje povratkom nije krio ni sam Šćekić:

- Kad odeš iz Partizana tek onda vidiš kolika je tvoja ljubav prema klubu i da sve što radiš ne može da se meri sa emocijom koju osećaš kada izađeš pred svoje navijače! Daću sve uz ove momke da se Partizan u ovoj sezoni vrati na tron! Mnogo rada i napora je pred nama, ali smo spremni!

Šćekić će u Partizanu nositi dres sa brojem 19.

Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.