VELIKI DERBI ABA LIGE: Partizan dočekuje Budućnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020, 09:30

VELIKI DERBI ABA LIGE: Partizan dočekuje Budućnost!

Drugo kolo regionalnog takmičenja.

U durgom kolu ABA lige, košarkaši Partizana u subotu, 10. oktobra dočekuju Budućnost iz Podgorice. Meč u Hali sportova "Ranko Žeravica" igra se od 20 časova, bez prisustva publike. U prvom kolu regionalnog šampionata, crno-beli su izgubili od Borca, dok je Budućnost savladala ekipu Splita. Tokom nedelje, obe ekipe su u Evrokupu zabeležile trijumfe. Podgoričani su na gostujućem terenu savladali Metropolitans, dok je Parni valjak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio bolji od ekipe Venecije u Beogradu.

Pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS Vlado Šćepanović poručuje:

Prvi derbi u novoj sezoni ABA lige odigraće večeras (19.00) u Hali sportova Partizan i Budućnost. Crno-beli žele da se iskupe za kiks protiv Borca u prvom kolu, a pobeda nad Podgoričanima bi donela pravu utehu. Kvota na keca je 1,60, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Budućnost.

- Postoji nivo igre, pre svega mislim na odbranu i borbenost, na kojem Partizan uvek mora da bude. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sjajno otvorila sezonu i koja sa pravom ima velike ambicije. Veliki izazov, ali ga rado prihvatamo sa željom da na njega odgovorimo na najbolji mogući način - istakao je Šćepanović.

Bek crno-belih, Ognjen Jaramaz je pred utakmicu protiv Budućnosti izjavio:

- Budućnost je već na startu sezone pokazala dobru formu. Zabeležili su sve tri pobede, a znamo i da su u pripremnom periodu pobeđivali Cedevita Olimpiju i Mornar. Ipak, mislim da smo itekako u stanju da utakmicu uvedemo u ritam koji će nama više odgovarati i da na taj način dođemo do pobede. U poslednjih nekoliko godina, mečevi Partizana i Budućnosti su uvek neizvesni pa verujem da će tako biti i sutra - naglasio je Jaramaz.

Meč je na programu od 19:00.

Parni valjak dočekuje @KKBuducnostVOLI

📝https://t.co/luRdaEeoT8#KKPartizan #ABALiga pic.twitter.com/SqzbMGxTkT

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) October 9, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.