Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2015, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKAN ZVAO VELIKANA U GOSTE: Partizan igra u čast najvećih zvezda Panatinaikosa

Atinski Panatinaikos pozvao je beogradski Partizan da 23. septembra revijalnom utakmicom pozdrave najveće zvezde koje su tokom istorije nosili zeleni dres višestrukog prvaka Evrope, piše Sportski žurnal.

Izbor Partizana je nakako i logičan pošto je u prethodnih 15 godina veliki broj igrača iz Partizana karijeru nastavljao baš u Panatinaikosu među kojima su i najsvežiji primeri poput Saše Pavlovića ili Miroslava Raduljice, pa i Saše Đorđevića koji je novi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trener kluba iz Atine.
Među košarkašima kojima PAO želi da oda počast biće i bivši reprezentativac našpe zemlje Dejan Bodiroga.
Nakon ovog meča crno-bele očekuje turnir u Francuskoj odnosno u Monpeljeu pod nazivom “Apart siti kup” koji organizuje Toni Parker, a na programu je 25. i 26. septembra.
U međuvremenu Partizan je ostao bez još jednog prvotimca, a nekadašnji član crno-belih ponovo će pokušati u Endesa ligi.
The post VELIKAN ZVAO VELIKANA U GOSTE: Partizan igra u čast najvećih zvezda Panatinaikosa appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.