VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN: Real DRASTIČNO oslabljen

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 18:18

VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN: Real DRASTIČNO oslabljen

Serija počinje u utaorak u 20.45.

Košarkaši Partizana u četvrtfinalu Evrolige igraju od 20.45 prvi meč protiv Reala u Madrida.

Domaćin će biti značajno oslabljen. Za kraljevski klub na premijernom meču ove serije neće moći da igra francuski centar Vensan Poarije koji se još nije oporavio od operacije slepog creva, rekao je trener Madriađana Ćus Mateo.

Ovo može biti velika prednost za ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana, jer to znači da će Real na poziciji centra imati samo Valtera Tavaresa, koji će sada imati veću minutažu od uobičajene.

Jabusele može da igra na poziciji pet, ali to svakako nije njegovo prirodno mesto.

Prema informacijama verovatno Poarijea neće biti ni na utakmici broj dva u četvrtak, a evetnualno ga možemo očekivati u sastavu kada se serije bude preselila u Beograd naredne nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.