Izvor: Blic, 28.Maj.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAZURA U PRITVORU Generalni direktor Partizana priveden zbog pištolja BEZ DOZVOLE

Generalnog direktora Fudbalskog kluba "Partizan" Miloša Vazuru privela je večeras policija zbog nelegalnog posedovanja oružja, ekskluzivno saznaje "Blic".

Kako "Blic" saznaje, Vazuru je tokom rutinske kontrole na teritoriji Opštine Voždovac zaustavila patrola Interventne jedinice MUP Srbije. Prilikom pregleda vozila pripadnici policije pronašli su pištolj za koji generalni direktor Partizana nema dozvolu.

Prema saznanjima "Blica", Vazuri je određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dvodnevno policijsko zadržavanje. Tokom tih 48 sati on će biti sproveden na saslušanje kod tužioca, koji dalje može da predloži produženje pritvora, o čemu odlučuje sudija.

Podsećamo da je u aprilu 2016. godine Vazura napadnut kod stadiona "Partizana" u Humskoj ulici, a u napadu je teške povrede zadobio radnik obezbeđenja.

Vazura je na svedočenju povodom napada tvrdio da ništa nije video jer je razgovarao sa sada pokojnim vođom navijača "Partizana" Saletom Mutavim, a navijači koji su ga napali, Veljko Belivuk i Darko Ristić, sklopili su sporazum o priznanju krivice, i osuđeni su na godinu i 10 meseci zatvora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Generalni direktor Partizana priveden zbog oružja

Izvor: B92, 28.Maj.2017

Beograd -- Generalnog direktora Fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazuru privela je policija zbog nelegalnog posedovanja oružja, objavio je "Blic"...List na sajtu piše da je Vazuru tokom rutinske kontrole na teritoriji Opštine Voždovac zaustavila patrola Interventne jedinice MUP Srbije...Prilikom...

Nastavak na B92...

Priveden Vazura: Pištolj bez dozvole u automobilu

Izvor: Mondo, 28.Maj.2017

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura priveden je večeras zbog sumnje da je nelegalno posedovao oružje, javljaju mediji...Foto: MN Press..Vazuri je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a uhapšeni su i članovi Vazurinog obezbeđenja, javlja "Kurir"...Vazura je priveden u beogradskoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.