VANREDNO OBRAĆANJE NA DAN MEČA: Oglasio se Partizan pred ključnu bitku sa Realom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 11:39

VANREDNO OBRAĆANJE NA DAN MEČA: Oglasio se Partizan pred ključnu bitku sa Realom

Crno-beli izdali kratko saopštenje.

Počelo je odbrojavanje do treće utakmice plej-ofa Evrolige između Partizana i Real Madrida.

Meč u Areni je na programu u utorak u 20.30 časova, a desetak sati uoči duela u najvećoj dvorani na Balkanu oglasio se domaćin.

- KK Partizan apeluje na navijače da dođu u halu ranije i izbegnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvaranje gužve. Kontrole na ulazima će biti detaljne i neće biti moguće unošenje nikakvih čvrstih predmeta. Navijamo sportski za naš Partizan! - naveli su crno-beli u poruci na društvenim mrežama.

KK Partizan Mozzart Bet apeluje na navijače da dođu u halu ranije i izbegnu stvaranje gužve. Kontrole na ulazima će biti detaljne i neće biti moguće unošenje nikakvih čvrstih predmeta.

Navijamo sportski za naš Partizan!✊🏽🖤🤍#KKPartizan #EuroLeague pic.twitter.com/kyPci8ppaz

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) May 2, 2023

Podsetimo, Partizan je dobio oba meča u prestonici Španije.

Prvo je slavio trojkom Pantera u poslednjoj sekundi 89:87, a onda je drugi meč prekinut zbog tuče u 39. minutu pri vođstvu crno-belih 95:80.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan apelovao na navijače da dođu ranije u Arenu

Izvor: Beta, 02.Maj.2023

Košarkaški klub Partizan apelovao je na navijače da na večerašnji meč protiv Real Madrida dođu ranije kako bi se izbeglo stvaranje gužve na ulazima u Beogradsku arenu."Kontrole na ulazima će biti detaljne i neće biti moguće unošenje nikakvih čvrstih predmeta. Navijajmo sportski za naš Partizan",...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.