Izvor: HotSport.rs, 24.Sep.2023, 08:15

VALERI BOŽINOV ZA HS: ‘Kada igraš za Partizan ili Zvezdu pritisak je normalna stvar, nikada nisam video navijače kao što su ‘Grobari!’ (FOTO)

‘Igrati sa Sašom Ilićem je nešto posebno’. U sredu, 27. septembra za celu Srbije biće praznik fudbala i tada sve staje da bi se pratilo ono što svi željno iščekuju, a to je ‘večiti derbi’. Na stadionu u Humskoj od 19 časova, snage će odmeriti fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u okviru devetog kola  Mozzart Bet Superlige Srbije. Ovaj susret je poseban za mnoge ... Read more
The post VALERI BOŽINOV ZA HS: ‘Kada igraš za Partizan ili Zvezdu pritisak je normalna stvar, nikada nisam video navijače kao što su ‘Grobari!’ (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VEČITI DERBI ILI PRAZNIK FUDBALA U SRBIJI: Ovo su zanimljive činjenice o ovom događaju! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Sep.2023

Ovo svi željno iščekuju. Cela Srbija čeka sredu, 27. septembar, dan kada sve staje i kada će se polovina radovati, a druga polovina tugovati, a u slučaju nerešenog ishoda, obe strane biti zadovoljne. Ovo je 171. prvenstveni ‘večiti derbi’, a tim iz Ljutice Bogdana vodi u trijumfima (67),...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.