Uživo, finiš ludnice u Nemačkoj: Crno-beli sa igračem manje, Augzburg - Partizan 1:3!

Izvor: Blic, 01.Okt.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo, finiš ludnice u Nemačkoj: Crno-beli sa igračem manje, Augzburg - Partizan 1:3!

Fudbaleri Partizana gostuju Augzburgu u drugom kolu L grupe Lige Evrope, a taj duel koji počinje u 19 časova možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo. Crno-beli vode sa 1:3 (0:1).

Zaista odlično brani Živko Živković na ovoj utakmici, pa je i u 87. minutu sjajno izvadio loptu ispod prečke posle udarca Hoa.

Ulazi se u sam finiš meča i minuti dele Partizan od velikog trijumfa protiv bundesligaša, jer vodi sa 1:3.

Partizan najviše čuva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << loptu po levoj strani, gde su odlično kombinovali Brašanac i Stevanović, koji opet nije imao sreće i lopta mu je ostala iza leđa, pa je izostao udarac.

Vrebaju crno-beli šansu iz kontri, Babović je dodao do Živkovića koji je pokušao da izbaci Stevanovića samog pred gol domaćina i malo je nedostajalo da se pojačanje Partizana nađe u izglednoj prilici.

Augzburg vrši pravu opsadu gola crno-belih, koji se za sada odlično brane i još 10 minuta deli ih od velikog trijumfa

Sudija Tudor bio je na iskušenjima u 75. minutu, ali nije naseo na simuliranja igrača Augzburga - najpre je pao Bobadilja, a zatim i Esvajn u kaznenom prostoru u neuspešnoj nameri da iznude penal.

Kako izgleda deo atmosfere na tribinama stadiona među navijačima Augzburga možete i sami da se uverite:

@FCAugsburg #EuropaLeague pic.twitter.com/c0U71tNrg3— LotteFleur (@katrijn_fleur) October 1, 2015

Morao je da reaguje Milinković odmah posle isključenja Subića i umesto Božinova uveo je levog beka Nemanju Petrovića.

Ispala je kompletna odbrana crno-belih, trojica igrača su se zaletela na Halila Altintopa koji je u duplom pasu pronašao Bobadilju, a on zatresao mrežu.

EEEEEEEENDLICH! Sowas von verdient: Raul #Bobadilla besorgt den 1:2-Anschlusstreffer!!! LOS JETZT, gleich nachlegen! pic.twitter.com/It1zJYB9BV— FC Augsburg (@FCAugsburg) October 1, 2015

Samo dva minuta igre u nastavku bilo je dovoljno Augzburgu da zapreti - centaršut sa leve starne došao je na drugu stativu do Esvajna koji je naterao Živka Živkovića da se istakne još jednom odbranom.

Sa druge strane trener Augzburga Markus Vajnzirl napravio je dvostruku izmenu, ušli su Esvajn i Maks, a meč je završen za Matavža i Feulnera.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.