Uživo: Stojković poneo kapitensku traku, mladi Živković povisio na 4:1 protiv Kragujevčana

Izvor: Blic, 25.Avg.2013, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Stojković poneo kapitensku traku, mladi Živković povisio na 4:1 protiv Kragujevčana

Fudbaleri Partizana u Humskoj igraju meč trećeg kola Jelen Superlige protiv Radničkog iz Kragujevca i posle prvog poluvremena vodi 2:0 golovima Fofane i Volkova, a zbivanja sa te utakmice možete pratiti uz Blicsport.rs.

Posle evropskog koloseka i pobede nad Tunom (1:0) u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, crno-beli su brzo morali da se prebace na domaći teren, na kom imaju pobedu (Novi Pazar 4:3) i remi u Nišu sa Radničkim bez golova.

Za duel sa kragujevačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Radničkim, trener Vuk Rašović je odlučio da na teren istrče: Stojković, Aksentijević, Obradović, Stanković, Volkov, Marković, Jojić, Malbašić, Ilić, Ninković i Fofana.

Gosti su izašli u sastavu: Čančarević, S. Petrović, Fejsa, Tintor, Otašević, Nedović, Marić, Beljić, Stojmirović, Spalević, I. Petrović.

Partizan je od početka krenuo ka golu rivala, a prvi je zapretio Fofana koji je sa ivice kaznenog prostora šutirao levom nogom iz okreta, ali je lopta otišla preko prečke.

U sedmom minutu i prva sporna situacija u Humskoj. Crno-beli su tražili penal kada se Jojić našao u duelu sa golmanom Čančarevićem, koji je čini se zakačio vezistu domaće ekipe, ali kao da se i on nešto ranije bacio, pa je sudija Ninoslav Spasić propustio da pokaže na belu tačku.

Ipak, nije se dugo čekalo da Partizan dođe do prednosti - u 17. minutu Ninković je centrirao nakon akcije po desnoj strani i na petercu pogodio Fofanu, koji je umakao čuvarima i iz prve sproveo loptu u mrežu za 1:0.

Ni jak beogradski pljusak nije smetao igračima srpskog prvaka da imaju inicijativu celo prvo poluvreme, tokom kog Radnički nijednom skoro da nije prišao Stojkoviću. Ninković je dirigovao igrom, bio vrlo raspoložen, a posle njegovog kornera sa leve strane bilo je 2:0, jer je Volkov glavom uspeo da matira Čančarevića.

Tri minuta pre odlaska na odmor mogla je mreža Kragujevčana i treći put da se zatrese kada je Ninković još jednom prošao po desnoj strani i pronašao Malbašića, a on je sa šest, sedam metara uklizao i šutirao pored leve stative.

Partizan je odigrao možda i najboljih 45 minuta ove sezone i zasluženo je na pauzu otišao sa dva gola prednosti, a u istom ritmu je otvorio drugo poluvreme. Igrao se 50. minut kada je Tintor sa leđa oborio Malbašića, a sudija Spasić pokazao na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo najbolji pojedinac utakmice, Ninković, ali je Čančarević pročitao njegovu nameru da šutira u donji levi ugao i kratko odbio loptu do talentovanog veziste koji je iz drugog pokušaja pogodio metu za 3:0.

Uzbuđenja je bilo odmah zatim i na drugoj strani, jer je tri minuta kasnije Marković oborio Marića i skrivio penal, ali je Stojković odbranio udarac Beljića sa kreča. Golman Partizana je ipak kapitulirao u 58. minutu kada je Marić udarcem sa 25 metara pogodio donji levi ugao i smanjio na 3:1.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Stojković poneo kapitensku traku, Mitrović pogodio za 5:1 i oproštaj od Humske

Izvor: Blic, 25.Avg.2013

Fudbaleri Partizana u Humskoj igraju meč trećeg kola Jelen Superlige protiv Radničkog iz Kragujevca i posle prvog poluvremena vodi 2:0 golovima Fofane i Volkova, a zbivanja sa te utakmice možete pratiti uz Blicsport.rs...Posle evropskog koloseka i pobede nad Tunom (1:0) u prvom meču plej-ofa za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.