Uživo: Prolaz u finale ili majstorica, Radnički - Partizan 13:15

Izvor: Blic, 10.Jun.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Prolaz u finale ili majstorica, Radnički - Partizan 13:15

Košarkaši Radničkog i Partizana od 20 časova igraju drugi meč polufinalne serije plej-ofa Superlige, a taj duel iz Kragujevca možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Crno-beli su u prvom susretu u Pioniru slavili sa 89:81 i u slučaju pobede plasiraće se u finale, dok Radničkom treba trijumf kako bi se izborio za majstoricu u Beogradu.

Drugi polufinalni par plej-ofa čine Crvena zvezda i Mega Vizura, a crveno-beli su u prvom utakmici slavili sa 81:70. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Prva četvrtina

Trener srpskog prvaka Duško Vujošević odlučio se za petorku: Tepić, Bogdanović, Bertans, Lovernj, Milutinov, dok za domaći tim od početka igraju: Marinović, Brkić, Birčević, Dimić.

Tepiću i Lovernju su Kragujevčani ostavljali previše postora sa distance u napadu što oni nisu znali da koriste, a Dimić i Birčević su asistencije Brkića pretvarali u poene za početnu prednost od 6:0, da bi crno-beli uhvatili korak preko Milutinova i trojkom Bertansa.

Partizan je posle prvog tajm-auta prešao na zonsku odbranu 1-3-1 koju je probio Marinović trojkom, ali je pogotkom iza linije 6,75 metara uzvratio Tepić za 11:8 i pokrenuo seriju gostiju 0:10. Radnički je promašivao trojke, što je Pavlović kaznio polaganjem iz kontre i košem iz ugla, a između toga je Bertans ubacio svoju drugu trojku - 11:15.

Miroslav Nikolić je na tajm-autu razmrdao svoje pulene, a za prekid serije rivala pobrinuli su se Brkić odličnom, već trećom asistencijom i Kalinić alej-up zakucavanjem.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Prolaz u finale ili majstorica, Radnički - Partizan 15:17

Izvor: Blic, 10.Jun.2014

Košarkaši Radničkog i Partizana od 20 časova igraju drugi meč polufinalne serije plej-ofa Superlige, a taj duel iz Kragujevca možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Crno-beli su u prvom susretu u Pioniru slavili sa 89:81 i u slučaju pobede plasiraće se u finale, dok Radničkom treba trijumf...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.