Uživo: Prečka za Smederevo protiv Partizana!

Izvor: Blic, 21.Apr.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Prečka za Smederevo protiv Partizana!

Fudbaleri Partizana gostuju u Smederevu u 25. kolu Jelen Superlige. Čitaoci blicsport.rs tradicionalno mogu tok meča da prate u prenosu iz minuta u minut.

'34 - Tomić preti iz slobodnog udarca

Nemanja Tomić je mogao da potvrdi zvanje specijaliste za slobodne udarce, ipak, lopta je u živom zidu Smederevaca promenila pravac i završila u korneru.

'30 - Ranković na visini zadatka

Odličan "lažnjak" Vukića omogućio je prekaljenom vezisti da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pronađe mesto za šut u šesnaestercu Smedereva, ali na žalost crno-belih, lopta je završila u naručju golmana Rankovića.

'23 - Stojković spasio Partizan

Sjajno je raspalio Boljević sa preko 25 metara, lopta je uhvatila spoljni efej, međutim, Stojković je uspeo krajnjim naporom da izbije loptu u korner.

'21 - Prečka za Smederevo!

Sjajnu šansu za 1:0 imao je Adamović koji je pogodio prečku posle dobre akcije domaćeg tima.

Lopta se odbila na peterac gde je Volkov izbio u korner.

'15 - Jalova inicijativa crno-belih

I dalje traži srpski šampion pravu priliku kojom bi ugrozio golmana Rankovića, međutim, još uvek ništa od toga.

'7 - Loš završni pas Babovića

Ponovo je Partizan napravio probleme Smederevu kada je Babović izbegao ofsajd zamku, ali plejmejker crno-belih je lošim završnim pasom omogućio domaćoj ekipi da se odbrani.

'4 - Dijara se spetljao u šesnaestercu Smedereva

Veliku priliku imao je Partizan već na startu meča. Lazar Marković je izbegao ofsajd zamku, proigrao Dijaru koji je u srcu šesnaesterca ostao sam, međutim, spetljao se u čistoj situaciji mezimac Partizanovih navijača.

'3 - Smederevci već zapretili

Prva prilika na meču pripala je domaćoj ekipi pošto je Kovačević sa 18 metara šutirao odlično po zemlji, ali Stojković vrhovima prstiju izbio loptu u korner.

15:58 - Poznati sastavi

Partizan je na megdan Smederevu izašao u sledećem sastavu: Stojković, Aksentijević, Volkov, Ostojić, Ivanov, Smiljanić, Babović, Tomić, Vukić, Marković, Dijara.

Domaći tim će protiv šampiona igrati u sastavu: Ranković, Milosavljević, Miović, Brković, Boljević, Adamović, Jerinić, Krčmaervić, Vučinić, Kovačević, Živković.

15:55 - Tradicija na strani Partizana

Srpski šampion je u dugoj seriji protiv smederevskog prvoligaša pošto je poslednji put poražen od njih pre skoro devet godina.

Partizan je slavio na poslednjih sedam mečeva, a istu toliku seriju ima i u domaćem šampionatu.

Povezane vesti: Partizan u Smederevu krči put ka tituli, Zvezda čeka Slobodu i kiks crno-belih Grant: Pričao sam i sa Drogbom, ali ne može da dođe na probu Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku Iz minuta u minut: Crvena zvezda - Smederevo 4:0, OFK Beograd - Partizan 1:2 Partizan protiv Slobode sa novim semaforom, Zvezda u Ivanjici nastavlja poteru

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Smederevo - Partizan 0:2 (KRAJ)

Izvor: Sportal.rs, 21.Apr.2012

Fudbaleri Partizana gostovali su u Smederevu, u utakmici 25. kola Jelen Superlige i pobedili sa 2:0. Golove za goste iz Beograda dali su rezervisti Saša Ilić i David Manga u 86.

Nastavak na Sportal.rs...

Uživo: Smederevo - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 21.Apr.2012

Fudbaleri Partizana gostuju u Smederevu u 25. kolu Jelen Superlige. Čitaoci blicsport.rs tradicionalno mogu tok meča da prate u prenosu iz minuta u minut...'62 - Previše petljaju crno-beli..Predivno je Vukić uposlio Babovića prebacivši kompletnu odbranu Smedereva, ali je Babović odlučio da pokuša...

Nastavak na Blic...

Iz minuta u minut: Smederevo - Partizan 0:2

Izvor: Blic, 21.Apr.2012

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu u Smederevu u 25. kolu Jelen Superlige - 2:0. Čitaoci blicsport.rs tradicionalno su mogli tok meča da prate u prenosu iz minuta u minut...17:53 - Kraj utakmice!..Partizan je u finišu susreta stigao do pobede na gostovanju u Smederevu, a trijumf su mu doneli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.