Uživo: Partizanova utakmica sezone u paklu Istanbula

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Partizanova utakmica sezone u paklu Istanbula

Fudbaleri Partizana od 20 časova igraju revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turskog velikana Bešiktaša.

Srpski vicešampion gostuje na "Vodafon parku" i mora da postigne gol jer je u prvom susretu u Beogradu rezultat bio nerešen – 1:1.

Trener "crno-belih" Zoran Mirković najavio je paklenu atmosferu u Istanbulu, ali i istakao da njegov tim ima šanse da drugu godinu uzastopno bude deo grupne faze Lige Evrope.

- Očekuje nas jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << teška utakmica protiv velikog protivnika. Neće nas zavarati loši rezultati Bešiktaša u poslednje vreme, znamo o kakvoj ekipi je reč. Bešiktaš ima povoljan rezultat iz prve utakmice, ali nismo došli sa belom zastavom. Vidimo svoju šansu u sutrašnjem duelu - rekao je Mirković novinarima u Istanbulu.

On je dodao da će atmosfera u najvećem turskom gradu biti paklena.

- Očekujem pakleni ambijent, nadam se punom stadionu i prazniku fudbala - dodao je Mirković.

Strateg Partizana neće moći da računa na povređenog Marka Jankovića, koji nije uspeo da se oporavi od ozlede zadnje lože koju je zaradio u prvom meču, kao ni na Nebojšu Kosovića koji je suspendovan zbog dva žuta kartona.

Vladimir Stojković će se vratiti među stative posle rođena ćerke, dok verovatno za Sejdubu Sumu neće biti mesta u startnoj postavi, već će prednost dobiti Đorđe Ivanović koji je bio starter u poslednjoj prvenstvenoj utakmici.

- Partizan dolazi da nas iznenadi, ali nećemo mu to dopustiti u našoj kući. Pobedićemo protivnika i izboriti mesto u Ligi Evrope. Prvi meč je bio veliki izazov, ako pogledamo 1:1 imamo prednost, ali idemo po trijumf na našem terenu bez razmišljanja šta je bilo - naveo je trener Šenol Guneš.

S druge strane, u tim Bešiktaša vraćaju se Rajan Babel, Džermejn Lens i Alvaro Negredo, ali na ruku našim igračima idu dešavanja u turskom klubu.

Naime, Bešiktaš je već nedeljama uzdrman zbog slabe forme, a sve je eskaliralo porazom od Antalije 3:2 proteklog vikenda, kod kuće. Međutim, poraz i loša igra nisu najveći problem istanbulskih "crno-belih", već loši unutrašnji odnosi u timu.

Problem prave najveća zvezda tima Rikardo Kvarežma, te Tolgaj Arslan, koji su bili besni na trenera Senola Guneša nakon što ih je izveo iz igre.

Obojica igrača su pozvana na razgovor sa mendžmentom kluba, a Guneš zahreva stroge sankcije.

Partizan bi pobedom, ili eventualnim prolazom uz remi, drugu godinu zaredom učestvovao u Ligi Evrope. Podsećamo, prošle sezone su došli šesnaestine finala gde ih je izbacio češki Plzenj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uživo: Bešiktaš - Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018

Fudbaleri Partizana igraju revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turskog velikana Bešiktaša...- 4. minut - Posle kornera Bešiktaš je uputio prvi prvi šut ka golu Partizana, ali nije to bilo ozbiljno i Stojković je lako reagovao...- Utakmica je počela....Bešiktaš: Utku –...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.