Partizan u poslednjoj sekundi odbranio pobedu u Laktašima!

Izvor: B92, 05.Okt.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u poslednjoj sekundi odbranio pobedu u Laktašima!

Košarkaši Partizana pobedili su Igokeu 75:73 posle dramatične završnice u Laktašima, u prvom meču u novoj sezoni regionalne ABA lige.

Crno-beli su dosta oscilirali, ali sjajno šutirali sa distance (11/21 trojke) pa su vodili tokom većeg dela meča.

Imao je beogradski tim i 13 poena prednosti (53:40), ali su posustali u poslednjem kvartalu u kojem Cvetković i Von režiraju seriju Igokee 9:0 za preokret rezultata pet minuta pre kraja (69:68).

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dramatičnoj završnici Janković pogađa važnu trojku za 74:70, Igokea preko Evansa stiže na pola koša zaostatka i pravi brz faul.

Volden 19 sekundi pre kraja pogađa samo jedno slobodno, da bi u poslednjoj sekundi Von i Lešić promašili šuteve za produžetak iz neposredne blizine koša.

Partizan je do pobede u Laktašima stigao bez svog najboljeg igrača Rašona Vona, junaka pobede u Veneciji u Evrokupu u četvrtak (11p, 12sk).

Najefikasniji u redovima crno-belih bio je Ognjen Jamaraz sa 13 poena (3/5 trojke), dok je 11 doneo Kori Volden. Novica Veličković je na svoj 33. rođendan ubacio 9, dok su po osam postigli Birčević i Janković.

Igokeu je nosio sjajni Rašard Von sa 22 poena uz 5 skokova, a najbolje ga je pratio bivši plej Partizana Aleksandar Cvetković sa 16. Dvocifren učinak imao je i Sava Lešić sa 10 uz po 5 uhvaćenih lopti i asistencija, dok je Oliver Stević imao 11 skokova.

Tok meča mogli ste da pratite u LIVE BLOGU B92:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan u posljednjoj sekundi odbranio pobjedu u Laktašima

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2019

Košarkaši Partizana pobijedili su Igokeu 75:73 poslije dramatične završnice u Laktašima, u prvom meču u novoj sezone regionalne ABA lige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.