Uživo: Partizan čuva vođstvo sa bele tačke, Kuljani opasni i sa igračem manje

Izvor: Blic, 25.Mar.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Partizan čuva vođstvo sa bele tačke, Kuljani opasni i sa igračem manje

Fudbaleri Partizana od 14 časova i 30 minuta igraju u Kuli prvenstveni meč protiv Hajduka sa željom da pobedom na ovom gostovanju povrate prednost od šest bodova u odnosu na Crvenu zvezdu. Zbivanja sa ovog meča možete pratiti uživo na Blicsport.rs.

66' - Meč je nastavljen

Utakmica je nastavljena posle skoro dvominutnog prekida, a odmah se u šansi našao Lazar Marković ispred kog je istrčao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << golmana Kuljana Perić i na 18 metara od svog gola intervenisao, sprečivši tako da se brz napad Partizana okončao šutem.

64' - Kraći prekid zbog prekršaja

Kontranapad Kuljana koji baš i nije mnogo obećavao, jer su se dvojica igrača namerila na kompletnu defanzivnu četvortku Partizana, prekinut je prekršajem Smiljanića koji je izgleda ozbljnije povredio mladog hitronogog Pauljevića, pa je meč prekinut zbog ukazivanja pomoći.

58' - Hadžibulić glavom šalje loptu iznad prečke

Nastavlja Partizan da ima probleme sa probojima Hajduka po desnom krilu. Ovoga puta jedan takav je na kraju doveo do centaršuta za Hadžibulića koji je u punom trku glavom uputio udarac - ali je lopta otišla daleko iznad gola.

56' - Partizan oprezan, Hajduk češće u napadu

Zadovoljni učinjenim u završnici prvog poluvremena kada su i došli do vođstva, fudbaleri Partizana su se povukli i kao da "pod ručnom" igraju u nastavku. Hajduk, iako sa igračem manje od 30. minuta zbog isključenja defanzivca Vasiljevića, konstantno pokušava da dođe do izjednačenja, ali Stojković i dalje nema baš previše posla na golu crno-belih.

50' - Kuljani pokušavaju da anuliraju zaostatak

Iako brojčano slabiji zbog isključenja koje je prethodilo penalu u 30. minutu, igrači kulskog Hajduka igraju prilično ofanzivno i na startu drugog dela utakmice. Ekipa trenera... (Hm. Teško je reći pravilno ko je trener Kuljana, jer je to zvanično Zoltan Sabo, a kako on nema valjanu licencu ekipu vodi Tomislav Sivić) ... u svakom slučaju, ekipa Hajduka igra prilično hrabro, ail daleko je to od onih opasnih napada kojima su obeležili uvodnih 30 minuta ovog duela.

46' - Počeo je drugi deo meča

Drugo poluvreme u Kuli je upravo počelo.

15:16 - Poluvreme, Partizan vodi i ima igrača više

Kraj prvog poluvremena u Kuli. Partizan od 32. minuta vodi golom Nemanje Tomića iz jedanaesterca, kome je prethodio faul Aleksandra Vasiljevića i isključenje zbog prekršaja nad Eduardom. Ostanite uz Blicsport.rs, nastavljamo uskoro!

44' - Perić sprečava i Eduarda da postigne gol

Proigravanje Smiljanića za Eduarda stvorilo je šansu sa leve strane, a šut po zemlji nije bio dovoljan za pogodak jer je odlično interevenisao golman Hajduka Perić, uhvativši loptu i posle tog udarca.

43' - Tomićev šut i Perićeva bravura

Lep udarac Nemanje Tomića iz slobodnjaka sa leve strane poslao je loptu na put dug 25 metara, a da ona ne uđe u rašlje gola Hajduka pobrinuo se golman Kuljana Nikola Perić koji je loptu uhvatio u stilu starih dobrih golmana čije su parade obeležile početak i sredinu 20. veka.

40' - Novković pripretio Stojkoviću

Novi šut ka golu Partizana, prvi posle dugo vremena. Novković je posle slobodnog udarca sa leve strane došao do lopte na levoj ivici kaznenog prostora, a onda loptu uputio ka golu crno-belih, no ona je prohujala iznad prečke.

37' - Marković u odličnom prodoru

Rastrčao se Lazar Marković nakon vođstva crno-belih, promešao središnji deo odbrane Kuljana, a onda otišao desno i uputio lep udarac dok je "bežao" u stranu. Ipak, golman Perić je uspeo da spreči da ta lopta uđe u mrežu koju čuva, Marković je potom odmah probao da centrira - a lopta je udarila u ruku jednog igrača Hajduka koji se nalazio na dva metra od Partizanovog špica. Sudijska pištaljka se nije čula ovog puta, valjda jer je arbitar smatrao da nije postojala mogućnost da se izbegne kontakt ruke i lopte. Čuvena "napucana" i čuveno "ruka u prirodnom položaju". Ostaje 1:0 za Partizan.

32' - Tomić precizan, Partizan vodi!

Poslao je Nemanja Tomić golmana Perića u jednu stranu, a loptu u drugu, pa je tim šutem ka levoj stativi doveo Partizan u vođstvo od 1:0 u 32. minutu!

alex Nedelja, 25. 03. 2012. 15:03

Neregistrovan Korisnik

Standard! Na snimku se moze videti da igrac koji je "napravio" penal,nije poslednji igrac odbrane.

marko Nedelja, 25. 03. 2012. 15:03

Neregistrovan Korisnik

Cist penal,nije za crveni..

30' - Penal za Partizan, isključen Vasiljević!

Jedanaesterac za Partizan u 30. minutu!

Babovićev centaršut na ivici kaznenog prostora Marković je samo petom prosledio još dalje ka sredini šesneaterca, a tamo je utrčao Eduardo koga je Vasiljević povukao za ruku i - to je penal, ali i isključenje za igrača Kuljana!

Povezane vesti: Partizan protiv Slobode sa novim semaforom, Zvezda u Ivanjici nastavlja poteru Hadžibulić: Hajduk nije slučajno lider Super lige Stanojević: Poštujem Hajduk, ali se zna ko je favorit u Humskoj Partizan ubedljiv u Kuli, Vojvodina se spasla u poslednji čas Stanojević: Jača je želja za titulom, nego ona za opstankom
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.