Uživo: Ožegović bacio crno-bele u očaj, Voša - Partizan 3:1!

Izvor: Blic, 13.Avg.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ožegović bacio crno-bele u očaj, Voša - Partizan 3:1!

Fudbaleri Vojvodine domaćini su Partizanu od 20.00 u 5. kolu Superlige Srbije, a dešavanja sa meča možete pratiti uživo uz Blicsport. U toku je drugo poluvreme, 3:1 je posle gola Ožegovića u 62. minutu.

Ponovo je serija kikseva skupo koštala crno-bele, pre svega Fabrisija, što je serviralo zicer Ožegoviću. Izašao je na "1 na 1" po desnoj strani na pas Stanisavljevića, hladnokrvno je realizovao priliku za dva gola razlike u 62. minutu.

Jeziv prizor bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pad Pankova na Brašanca svom težinom. Raskrvario je defanzivac Voše lice veziste Partizana, revoltiranog što ovo nije sankcionisano oštrije - Pankov je inače dobio već žuti karton dok je bio na klupi na početku prvog poluvremena.

Odlično je Abubakar Oumaru uposlio Božinova, ovaj put je izbegnuta ofsajd zamka, ali je Bugarin traljavo sa leve strane levom nogom poslao loptu sporo u gol aut.

Promenila se situacija na terenu u uvodnih šest minuta nastavka, sada je Nastić dobio žuti karton, posle kog su crno-beli imali slobodan udarac - protekao je bez opasnosti po Žakulu.

Nije imao problem Andrija Živković u pretrčavanju Nastića po desnom krilu, ali je Božinov požurio sa utrčavanjem na petercu. Prerano se našao ispred linije odbrane i plasirao loptu u mrežu, pa je pogodak posle šanse koja je obećavala poništen.

Nije bili izmena u pauzi, a novu nervozu zbog strogog sudijskog kriterijuma pokazao je Petrović, novom raspravom sa sudijom Nikolićem.

Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović i njegov imenjak Popović, prvi čovek Partizana, srdačno su se pozdravili pre nego što su zajedno počeli da prate meč.

Pored golova, utisak prvog poluvremena je prinudna izmena, Pekarića je zamenio Pankov, pa je i odbrana Novosađana koja je do 32. minuta dobro funkcionisala malo popustila. Puškarić je dobio žuti karton, na drugoj strani su na ovaj način opomenuti Fabrisio, Božinov, Brašanac i Jevtović.

I koja je kvota da će neko od naših da popije crveni u drugom? Mislim da nije preko 1.10 #Partizan— Nikola Vulic (@M0raelyn) August 13, 2015

Igraju se tri dodatna minuta, ponovo je bilo oštrih startova, jednom je Živković bio opasan po desnom boku, ali su stigli štoperi Vojvodine da ga zaustave. Na kraju, posle 48 minuta igre, igrači dva tima otišla su u svlačionicu na pauzu.

Nervozni su bili crno-beli iako ih je psihološki malo podigao pogodak, u jedom napadu zbog oštrih startova kartone su dobili Brašanac i Jevtović. Posle gola, bilo je novog komešanja na zapadu kada su navijači Partizana slavili gol.

Veliki kiks igrača Vojvodine na sredini terena omogućio je Partizanu da iz prve prave šanse dođe do gola, svi su potpuno zaboravili na Oumarua u sredini napada, Nastić je čak sprečio ofsajd zamku, pa je Kamerunac pogodio zicer. Nije želeo samo da proslavi gol protiv bivšeg kluba, postignut u 39. minutu duela.

Nervozan je bio Fabrisio, lošu partiju je dodatno pokvario faulom nad Stanisavljevićem, koji je u 34. minutu sankcionisan žutim kartonom, a usledili su žestoki i neopravdani prigovori Brazilca. Malo kasnije, i nervozni Božinov je baš zbog prigovora dobio žuti karton, pošto je reagovao zbog faula Petrovića, opet nad raspoloženim Stanisavljevićem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.