Uživo: Navijaču domaćina pozlilo, atrakcija Živkovića, Spartak - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Navijaču domaćina pozlilo, atrakcija Živkovića, Spartak - Partizan 0:0

Fudbaleri Spartaka dočekuju Partizan u pretposlednjem meču 19. kola Superlige, a dešavanja sa duela možete pratiti uživo uz Blicsport od 13.00.

Crno-beli su na pragu evropskog proleća posle pobede nad AZ Alkmarom sa 2:1 u Holandiji, a preostaje im da konačno dobre partije iz Lige Evrope prenesu i na superligaške terene, što do sada nije bio čest slučaj.

Crno-beli zbog oscilacija u Superligi zauzimaju tek petu poziciju pred ovaj meč, dok je Spartak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na začelju sa samo devet bodova.

Prvo poluvreme u toku

Već posle kretanja sa centra domaćini su pokazali da se neće libiti da napadnu, ali je blokiran pokušaj ubacivanja sa levog boka. Tek malo kasnije Partizan je preuzeo inicijativu, bez konkretnije šanse do 10. minuta i finte Ninkovića, koji je po zemlji poslao loptu u naručje Janoševića.

Kasnije je nemir na tribine uneo pad jednog navijača Spartaka, kome je pozlilo, zbog čega su hitno reagovali članovi lekarske ekipe. Razigrao se kasnije oporavljeni Brašanac, prodorom po desnom boku stvorio je nervozu u šesnaestercu Spartaka, gde je Živković pokušao makazicama da zakuca loptu u mrežu, ali bez uspeha.

Spartak - Partizan 0:0

Stadion: Gradski Gledalaca: - Sudija: Danilo Grujić

Spartak: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević - Jočić, Tumbasević, Ivanović, Torbica, Jondić, Ilić

Partizan: Kljajić, Vulićević, Bandalovski, Ćirković, Leković, Jevtović, Brašanac, Ilić, Andrija, Ninković, Božinov

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.