Uživo: Nanter - Partizan

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Nanter - Partizan

Košarkaši Partizana od 21 čas igraju meč 7. kola Evrolige u Francuskoj, protiv tamošnjeg šampiona Nantera, a zbivanja sa ovog meča možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.

Crno-beli su preslišali Nanter u hali Pionir, ali nedugo zatim počeli su veliki problemi za prvaka Srbije. Povredio se plejmejker Vesterman, za kog je sezona završena, bar dvojica igrača su uvek bila "van stroja", poput Amerikanca Kinsija i Muslija, pa je domaćin u ovaj meč ušao kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veliki favorit, veoma rešen da se revanšira za debakl u Beogradu.

I, odlično je počeo Nanter, poveo je sa 9:4 za dva minuta, ali je onda Milosavljević trojkom sprečio domaćine da se razmahnu baš koliko su to poželeli.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Nanter - Partizan 13:14

Izvor: Blic, 28.Nov.2013

Košarkaši Partizana od 21 čas igraju meč 7. kola Evrolige u Francuskoj, protiv tamošnjeg šampiona Nantera, a zbivanja sa ovog meča možete da pratite uživo uz Blicsport.rs...Crno-beli su preslišali Nanter u hali Pionir, ali nedugo zatim počeli su veliki problemi za prvaka Srbije. Povredio se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.