Uživo: Marković golom krunisao odličnu akciju, Partizan - Sloga 1:0

Izvor: Blic, 19.Nov.2014, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Marković golom krunisao odličnu akciju, Partizan - Sloga 1:0

Fudbaleri Partizana igraju na svom terenu protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi u osmini finala Kupa Srbije, a taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

U Humskoj se traži poslednji putnik za četvrtfinale, gde su se već plasirali Voždovac, Vojvodina, Spartak, Rad, Jagodina i Radnički Niš, a žreb za ovu fazu najmasovnijeg takmičenja biće u petak. Pretposlednju kartu uzeo je Čukarički pobedom na Karaburmi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nad OFK Beogradom sa 2:1.

Trener Partizana Marko Nikolić od standardnih prvotimaca odmara samo golmana Milana Lukača i kapitena Sašu Ilića, koji nisu ni na klupi i odlučio se za sastav: Kljajić, Stevanović, Ćirković, Stanković, Petrović, Drinčić, Marković, Grbić, Ninković, A. Živković, Škuletić.

Za Slogu od početka igraju: Ranković, Stević, Stojanović, Reljić, Lepojević, Mišić, Apija, Veselinović, Planić, Antanasijević, Đoković.

Gosti iz Petrovca na Mlavi nisu se branili od samog početka, već su bili opasniji u uvodnim trenucima i zapretili su preko Mišića u drugom minutu, ali je Kljajić u dva navrata uspešno intervenisao, što je za mladog golmana najvažnije na startu.

Uzvratili su crno-beli u devet minutu kada je Škuletić iz prve šutirao u bliži ugao na centaršut Živkovića sa desnog boka i naterao Rankovića da se istakne. Nedugo zatim je domaći napadač ubacio loptu sa leve strane ali u protivničkom petercu nije bio njegovih saigrača.

Sloga je očigledno došla u Humsku da se nadigrava, što je pokazala i u 13. minutu pošto je Lepojević posle solo prodora sa distance testirao Kljajića, a golman Partizana još jednom bio na pravom mestu da uhvati loptu. Igralo se otvorenih gardova, pa je pet minuta kasnije Živković odlično izbacio Škuletića koji je zaobišao Rankovića i umesto nebranjene mreže pogodio stativu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Gol Markovića, zvižduci Ninkoviću, Partizan - Sloga 1:0

Izvor: Blic, 19.Nov.2014

Fudbaleri Partizana igraju na svom terenu protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi u osmini finala Kupa Srbije, a taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Crno-beli vode sa 1:0 od 24. minuta golom Saše Markovića...U Humskoj se traži poslednji putnik za četvrtfinale, gde su se već plasirali Voždovac,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.