Uživo: Makabi - Partizan 19:12

Izvor: Blic, 27.Okt.2011, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Makabi - Partizan 19:12

Košarkaši Makabija i Partizana igraju u Tel Avivu utakmicu 2. kola Grupe C Evrolige. Makabi posle prve četvrtine vodi sa 19:12.

Partizan je ušao u meč rešen da dobrom odbranom spreči domaće da do prvog poluvremena načine veliku rezultatsku razliku.

Crno-beli su uspeli u svojoj nameri, međutim, osim Dragana Milosavljevića, Milana Mačvana i Nikole Pekovića koji su odigrali odličnih deset minuta pod košem, ostali se nisu raspucali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Trojkom Gaja Pninija na 2:58 do kraja deonice, Makabi je zaustavio Partizan u napadu (15:12) i do isteka vremena je samo povećavao prednost koja je na kraju bila 19:12.

Samo tri dana posle ovog, uslediće još jedan susret Makabija i Partizana ali u ABA ligi, takođe u Tel Avivu.

Povezane vesti: Novi ispit zrelosti: Makabi - Partizan (21h) Peković: U Tel Avivu Partizan ne sme da ima "prazne minute" Mačvan: Nismo srećni što igramo protiv Partizana Ne preti Realu u Madridu, pobedi ga!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.