Uživo, Kup Srbije: Teren na Vračaru otežava igru, Bežanija - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 24.Sep.2014, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo, Kup Srbije: Teren na Vračaru otežava igru, Bežanija - Partizan 0:0

Fudbaleri Partizana i Bežanije igraju meč šesnaestine finala nacionalnog Kupa na neutralnom terenu na Vračaru, a duel sa stadiona Obilića možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Prvoligaš je morao da ugosti crno-bele pošto na stadionu Bežanije ne mogu da se igraju utakmice visokog rizika, kao što je ova procenjena.

Trener Partizana Marko Nikolić odlučio se za sastav: Ž. Živković, Vulićević, Ćirković, Stanković, Petrović, Marković, A. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Živković, S. Ilić, Ninković, Lazović, Fofana.

Trener Bežanije Vanja Radinović opredelio se za sledećih 11 igrača: Ostojić, Luis Gustavo, Mustur, Matović, Milić, Stanovčić, Kovačević, Brujić, Jelić, Đoković, Šaka.

Crno-beli, koji su igrali u sivoj opremi na Vračaru, od početka su nametnuli svoj ritam, ali bez pravih prilika. Mogli su Lazović i Andrija Živković da zaprete, ali je napadač superligaša loše centrirao sa desne strane.

Bežanija se polako oslobađala pritiska i u 11. minutu Matović se našao u šansi, ali je njegov udarac sa ivice kaznenog prostora otišao pored stative.

I vrlo loš teren na stadionu Obilića otežavao je igru, ništa značajnije nije se dogodilo do 19. minuta kada se Danko Kovačević iznenadao našao u gol-šansi, umakao je štoperima Partizana i pretrčao istrčalog Živkovića, ali je gurnuo loptu previše u desnu stranu i uspeo je samo da pogodi spoljni deo nebranjene mreže.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Lalatović dao šansu rezervistima, Zvezda sa dva špica protiv Borca

Izvor: Blic, 24.Sep.2014

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju čačanski Borac u borbi za osminu finala nacionalnog Kupa, a meč sa Marakane možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Crveno-beli u šest prvenstvenih kola nisu primili gol i zauzimaju drugo mesto iza vodećeg Partizana, a trener Nenad Lalatović je promešao karte,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.