Uživo: Hajduk konkretniji od Partizana, 0:0 u Kuli

Izvor: Blic, 25.Mar.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Hajduk konkretniji od Partizana, 0:0 u Kuli

Fudbaleri Partizana od 14 časova i 30 minuta igraju u Kuli prvenstveni meč protiv Hajduka sa željom da pobedom na ovom gostovanju povrate prednost od šest bodova u odnosu na Crvenu zvezdu. Zbivanja sa ovog meča možete pratiti uživo na Blicsport.rs.

11' - Pauljević briljira na desnom krilu Hajduka

Mladi Branko Pauljević (23) briljira na desnoj strani napada Hajduka. Konstantno prolazi pored svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čuvara, najčešće pored Stankovića, i upućuje odlične centaršuteve. U 11. minutu jedan takav Hadžibulić je iskoristio da sa desetak metara glavom uputi loptu ka golu, a ona je prošla metar, dva pokraj stative.

6' - Kuljani sve opasniji po krilima

Partizan nikako da preuzme inicijativu u Kuli. Hajduk veoma lako oduzima loptu crno-belima na sredini terena, a onda po bočnim pozicijama probija redove protivničke odbrane. Ipak, fali završeno dodavanje Kuljana, pa je i dalje 0:0 a velikih šansi još uvek nema.

3' - Hajduk konkretniji

Prve ozbiljnije akcije na utakmici izveeo je domaćin, a posle dva kontranapada prvi put je morao da interveniše i golman Partizana Vladimir Stojković, istina samo da prihvati loptu koja se posle slabog udarca glavom dokotrljala do njega.

1' - Utakmica je počela

Počeo je meč 20. kola Jelen Superlige između kulskog Hajduka i Partizana, koji brani titulu i trenutno ima tri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

14:29 - Minut tišine

Na stadionu u Kuli upravo se odaje počast žrtvama poginulim u NATO agresiji 1999. godine.

14:28 - Marković i Aksentijević starteri

Avram Grant je odlučio da startnu postavu Partizana na ovom meču čine Stojković, Aksentijević, Stanković, Rnić, Ivanov, Kamar, Smiljanić, Babović, Tomić, Eduardo, Marković.

14:26 - Dobrodošli!

Dobrodošli na novi Blog uživo Blicsport.rs na kome ćemo zajedno sa vama ispratiti novi nastup Partizana, ovoga puta na stadionu u Kuli na čije tribine je stiglo oko 5.000 gledalaca.

Crno-belima je ovo prvi takmičarski nastup od poraza od Crvene zvezde u prvom meču polufinala Kupa (2:0).

Povezane vesti: Partizan protiv Slobode sa novim semaforom, Zvezda u Ivanjici nastavlja poteru Hadžibulić: Hajduk nije slučajno lider Super lige Stanojević: Poštujem Hajduk, ali se zna ko je favorit u Humskoj Partizan ubedljiv u Kuli, Vojvodina se spasla u poslednji čas Stanojević: Jača je želja za titulom, nego ona za opstankom
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.