Uživo: Crno-beli za Fajnal-for i Vujoševićev rođendan, Partizan - Radnički 13:17

Izvor: Blic, 03.Mar.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli za Fajnal-for i Vujoševićev rođendan, Partizan - Radnički 13:17

Košarkaši Partizana dočekuje Radnički iz Kragujevca u 22. kolu ABA lige, a meč iz Pionira možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Dobre vesti za crno-bele stigle su iz Zadra, jer je istoimeni tim savladao Cibonu, koja može da ugrozi Partizanu put na završni turnir, jer su do ovog kola imali isti učinak. Za Kragujevčane nije dobro što je slavio poslednjeplasirani tim iz Dalmacije zbog borbe za opstanak.

Motiv više u ovom duelu za Partizan je i 55. rođendan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenera Duška Vujoševića, kao i povratak Davisa Bertansa u Beograd, čiji se prvi nastup posle povrede ukrštenih ligamenata kolena očekuje 16. marta, dok će srpski prvak biti lišen pomoći lakše povređenog Bogdana Bogdanovića.

Prva četvrtina: Kinsi probao sedeći, Radnički šutnuo sedam trojki

Crno-beli su počeli meč u petorci: Tepić, Andrić, Kinsi, Lovernj, Musli, dok za goste od početka igraju: Marinović, Kalinić, Brkić, Birčević, Mlađan.

Susret je otvorio Brkić promašenim zakucavanjem, dok je na drugoj strani poentirao Kinsi uz dodatno pogođeno slobodno bacanje, kao i Lovernj iz reketa za 5:0.

Mlađan je trojkom doneo prve poene za Radnički i pokrenuo seriju gostiju 7:2, da bi Andrić posle promašene trojke, pogodio za dva. Poveo je Partizan sa 11:7 i taj rezultat je dugo stajao na semaforu, jer su se sredinom prve deonice ređali promašaji na obe strane.

Birčević je sve promašio iza linije 6,75, kao i Marinović, koji je pogodio i vrh table, da bi na drugoj strani neprecizni bili Tepić u dva navrata i Kinsi, koji je probudio publiku pokušajem da pogodi koš sedeći na parketu posle jednog duela.

Tajm-aut Miroslava Nikolića razmrdao je njegove izabranike pošto je Kalinić ubacio trojku, a Birčević preokrenuo na 13:14 u osmom minutu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.