Uživo: Crno-beli oproštaj od Evrope, Partizan - Asteras (sastavi)

Izvor: Blic, 11.Dec.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli oproštaj od Evrope, Partizan - Asteras (sastavi)

Fudbaleri Partizana u poslednjem, šestom kolu Lige Evrope igraju protiv Asterasa, a meč iz Humske uživo možete pratiti uz Blicsport.rs.

Crno-beli se ovim duelom opraštaju od Evrope, pošto su na pet utakmica u C grupi osvojili samo jedan bod uz gol-razliku 1:9, dok je Asteras treći sa pet bodova i ni grčki tim ne može da prođe dalje, jer su ispred Bešiktaš sa devet i Totenhem sa 11 bodova, koji u međusobnom susretu odlučuju o prvom mestu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizan posle ovog meča ide na zimsku pauzu kao jesenji šampion domaće Superlige, u kojoj je prvi deo šampionata završio sa šest bodova više

Partizan - Asteras (19 časova)

Stadion: Partizana. Sudija: Pavel Gil (Poljska).

Partizan: Lukač, B. Ilić, Stanković, Petrović, Volkov, Drinčić, Marković, A. Živković, Ninković, Grbić, Škuletić.

Asteras: Teodoropulos, Pantelijadis, Sankare, Ljui, Ti Bi, Munafo, Zisopulos, Cokanis, Barales, Bakasetas, Janotas.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Crno-beli oproštaj od Evrope pred 2.000 navijača, Partizan - Asteras (sastavi)

Izvor: Blic, 11.Dec.2014

Fudbaleri Partizana u poslednjem, šestom kolu Lige Evrope igraju protiv Asterasa, a meč iz Humske uživo možete pratiti uz Blicsport.rs...Crno-beli se ovim duelom opraštaju od Evrope, pošto su na pet utakmica u C grupi osvojili samo jedan bod uz gol-razliku 1:9, dok je Asteras treći sa pet bodova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.