Uživo: Crno-beli gube na šampionskom slavlju u Humskoj, Partizan - Novi Pazar 0:1

Izvor: Blic, 16.Maj.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli gube na šampionskom slavlju u Humskoj, Partizan - Novi Pazar 0:1

Fudbaleri Partizana su obezbedili titulu prvaka Srbije tri kola pre kraja prvenstva i uoči meča 29. kola sa Novim Pazarom priređeno je šampionska žurka u Humskoj.

Na stadionu crno-belih je od 16 časova svirala grupa JNA koja se pobrinula za slavljeničku atmosferu, malo i po početku duela.

Čelnici Partizana su odlučili da širom otvore kapije i besplatnim ulazom časte navijače, a 20 minuta pre početka utakmice igrači su jedan po jedan izlazili na teren na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je poslednji kročio legendarni kapiten Saša Ilić i izazvao delirijum na tribinama kada je podigao šampionski pehar, 10. u svojoj karijeri.

Njegov imenjak Lukić, takođe vezista, odlukom trenera Zorana Milinkovića dobio je priliku da debituje za prvi tim Partizana na ovom meču, pred oko 15.000 navijača u Humskoj.

Šampionsko slavlje kao da je malo opilo crno-bele, jer su nešto sporije ušli u meč sa Pazarcima, a prva uzbuđenja odigrala su se tek sredinom prvog poluvremena u 18. minutu. Nikola Ninković je lukavo, direktno šutirao iskosa sa leve strane, iz "skraćenog" kornera i pogodio bližu stativu.

Partizan - Novi Pazar 0:1

Strelac: Pavlović 0:1 (20)

Stadion: Partizana. Gledalaca: 15.000. Sudija: Srđan Obradović (Jagodina).

Partizan: Ž. Živković, Bandalovski, Balažic, Ćirković, Petrović, Marković, Brašanac, Ninković, Lukić, Grbić, Šaponjić.

Novi Pazar: Zečević, Đorđević, Kostić, Stevanović, Mijić, Kecap, Matos, Vuković, Radivojević, Jevtović, Pavlović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Izjednačenje u režiji mladog špica Šaponjića, Partizan - Novi Pazar 1:1

Izvor: Blic, 16.Maj.2015

Fudbaleri Partizana su obezbedili titulu prvaka Srbije tri kola pre kraja prvenstva i uoči meča 29. kola sa Novim Pazarom priređeno je šampionska žurka u Humskoj...Na stadionu crno-belih je od 16 časova svirala grupa JNA koja se pobrinula za slavljeničku atmosferu, malo i po početku duela...Čelnici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.