Uživo: Bivši igrač iz Humske pravi šou, preokret domaćina, Novi Pazar - Partizan 2:1!

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Bivši igrač iz Humske pravi šou, preokret domaćina, Novi Pazar - Partizan 2:1!

Fudbaleri Partizana igraju duel trećeg kola Superlige Srbije u Novom Pazaru, a okršaj u gradu na Jošanici između domaćina i crno-belih, koji su došli u veoma izmenjenom sastavu u odnosu na meč sa Steauom, možete pratiti na Blicsport.rs!

Partizan je u pristojnoj poziciji da se plasira u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona pošto je odigrao 1:1 sa Steauom u Bukureštu, a u Novi Pazar je stigao bez velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << broja prvotimaca, što zbog povreda, što zbog odluke trenera Zorana Milinkovića.

U sastavu nema povređenih Valerija Božinova i Abubakara Umarua povreda, dok su izostavljeni još defanzivci Gregor Balažic, Fabrisio i Miroslav Vulićević, te Stefana Babovića, Andrije Živkovića i Marka Jevtovića.

Tok meča:

Susret nije trajao ni dva minuta, a sudija Vlado Glođović morao je da prekine meč zbog petardi koje su upadale u teren, ali posle višeminutne pauze nastavljena je igra u Novom Pazaru.

Bilo je živo na terenu, crno-beli su pokušali iz jednog prekida, ali je na drugoj strani sevnula kontra u šestom minutu, pa je Radivojević izašao sam na golmana Živkovića koji je dobro zatvorio ugao i sprečio vođstvo domaćina.

U 13. minutu prvi put se mreža zatresla nakon što je Lukić zavrnuo loptu sa leve na drugu stranu, odakle je od Saše Ilića stigao pas do Petra Grbića koji se našao u petercu, a posle intervencije golmana Zečevića, odbitak je završio u nogama Nikole Trujića koji je po zemlji pogodio desni ugao sa tri metra i prvi put se upisao u dresu Partizana.

Domaća ekipa se našla u panici posle primljenog pogotka, pa je u tri navrata do 20. minuta falilo da se završni pas nađe u nogama Grbića ili Nikole Ninkovića, ali je štoperska linija reagovala u poslednjim momentima.

I pored toga što je Partizan igrao u drugom sastavu, Novopazarci su se oslonili na kontra napade, a upravo iz jedne dobre tranzicije lopta je stigla do bivšeg igrača iz Humske Stefana Aškovski koji je oboren od strane Saše Lukića u šesnaestercu, te je Pavlović prevario Živkovića pogodivši levi donji ugao za brzo poravnanje 1:1.

Aškovski je bio glavna figura na terenu, jer je u 26. minutu izborio i drugi penal, ali je doneta odluka da se promeni izvođač jedanaesterca, pa je golman Partizana uspeo da zaustavi udarac Radivojevića.

Novi Pazar - Partizan 2:1 (u toku)

Stadion u Novom Pazaru, sudija: Vlado Glođović

Novi Pazar: Zečević, Stevanović, Kostić, Tintor, Vuković, Vusljanin, Šarac, Pavlović, Aškovski, Đalović, Radivojević.

Partizan: Živko Živković, Stevanović, Bogosavac, Ostojić, Ćirković, Lukić, Ilić, Ninković, Grbić, Trujić, Kojić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.