Užas: Navijač Partizana ostao bez prstiju!

Izvor: Sportal.rs, 28.Feb.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas: Navijač Partizana ostao bez prstiju!

Navijač Partizana povređen je na južnoj tribini, za vreme bakljade koju su navijači crno-belih priredili na početku utakmice u Beogradu protiv Radničkog iz Niša (0:0).

Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, povređeni navijač (38) prevezen je na Urgentni centar gde mu lekari saniraju povrede šake posle "traumatske amputacije prsta i kažiprsta desne

ruke".

Agenciji Beta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << rečeno da je dežurna ekipa Hitne pomoći intervenisala na stadionu Partizana oko 17.15 sati. Pretpostavlja se da je povređenom eksplodirala baklja u ruci.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Navijač povrijeđen na stadionu u Humskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2015

BEOGRAD - Jedna osoba prevezena je danas sa stadiona Partizana u Urgentni centar sa traumatskom amputacijom palca i kažiprsta desne šake, rečeno je večeras u Hitnoj pomoći...''U 17.14 javila se ekipa sa dežurstva sa stadiona Partizana u Humskoj. Obavestili su nas da voze povređenu mušku osobu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.