Uvedena prinudna uprava u FK Partizan

Izvor: Press, 27.Maj.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvedena prinudna uprava u FK Partizan

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan raspustilo je danas rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan i uvelo prinudnu upravu u kojoj su Milorad Vučelić, Mile Jovičić i general Radivoje Radinović.
foto: tanjug.rs
Jugoslovensko sportsko društvo Partizan raspustilo je danas rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan i uvelo prinudnu upravu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u kojoj su Milorad Vučelić, Mile Jovičić i general Radivoje Radinović.
Do ovakve odluke došlo je nakon prekida Vanredne izborne skupštine kluba i nemogućnosti da se izabere novi predsednik.
"Ovo je sve potpuno legalno i u tom smislu, ubrzo ćemo znati i novi termin održavanja Skupštine ", rekao je kandidat aktuelnog rukovodstva za predsednika Ivan Ćurković za Blic.
Prema njegovim rečima samo JSD može da zakaže novu Skupštinu, a to nikako ne može da uradi opozicija okupljena u crno-belu familiju, koja najavljuje Skupštinu za 6. jun.
"Jedino ko je merodavan to da uradi je JSD, koje je iznad svih članova samog kolektiva i u tom smislu sve radnje će biti obavljene ,nadam se u najskorijem mogućem periodu. Ovo smatram najboljim mogućim rešenjem u ovom momentu. Što se tiče nas iz rukovodstva fudbalskog kluba, ne znači da je neko otišao, svi smo i dalje tu", dodao je Ćurković.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.